Zien: Johan Derksen wil nog steeds dat Oranje-spelers wat zeggen van situatie in Qatar

Zien: Johan Derksen wil nog steeds dat Oranje-spelers wat zeggen van situatie in Qatar

Wednesday 28 September 2022 om 08:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Johan Derksen</em> wil nog steeds dat Oranje-spelers wat zeggen van situatie in <em>Qatar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen blijft er maar op terugkomen. Volgens hem moeten de spelers van Oranje opstaan tegen het WK voetbal in Qatar en het lef hebben om in de microfoon iets te zeggen over de "waanzinnige praktijken die daar plaatsvinden". Het blijft selectieve verontwaardiging, want bij de Olympische Spelen van 2008 en 2022 (Winterspelen) in Beijing, de Olympische Winterspelen van 2014 in Sotsji en het WK voetbal van 2018 in Rusland hebben we Derksen nauwelijks gehoord. Chris Woerts vindt het dan ook "hypocriet gelul". Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen blijft er maar op terugkomen. Volgens hem moeten de spelers van Oranje opstaan tegen het WK voetbal in Qatar en het lef hebben om in de microfoon iets te zeggen over de "waanzinnige praktijken die daar plaatsvinden". Het blijft selectieve verontwaardiging, want bij de Olympische Spelen van 2008 en 2022 (Winterspelen) in Beijing, de Olympische Winterspelen van 2014 in Sotsji en het WK voetbal van 2018 in Rusland hebben we Derksen nauwelijks gehoord. Chris Woerts vindt het dan ook "hypocriet gelul".

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's