Beste Zangers gemist? Ferdi Bolland en Blanks treden op met 'Circle of life'

Beste Zangers gemist? Ferdi Bolland en Blanks treden op met 'Circle of life'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Ferdi Bolland</em> en <em>Blanks</em> treden op met 'Circle of life' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ferdi Bolland kiest voor een lied uit een musical. Namelijk het bekende nummer van Elton John 'Circle of Life' uit de Lion King. Ferdi vindt het een prachtig nummer, die hij graag samen met Blanks wil zingen. Blanks heeft het nummer vroeger met zijn klas gezongen, om het leven van zijn overleden vriend Joost te vieren Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Ferdi Bolland en Blanks treden op met 'Circle of life'

Ferdi Bolland kiest voor een lied uit een musical. Namelijk het bekende nummer van Elton John 'Circle of Life' uit de Lion King. Ferdi vindt het een prachtig nummer, die hij graag samen met Blanks wil zingen. Blanks heeft het nummer vroeger met zijn klas gezongen, om het leven van zijn overleden vriend Joost te vieren

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's