Olav Mol speculeert in Op1: gaat Max Verstappen crashen met Charles Leclerc en Sergio Pérez?

Olav Mol speculeert in Op1: gaat Max Verstappen crashen met Charles Leclerc en Sergio Pérez?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Olav Mol</em> speculeert in <em>Op1</em>: gaat Max Verstappen crashen met Charles Leclerc en Sergio Pérez? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Olav Mol schoof donderdag aan bij Op1 om vooruit te blikken op de Formule 1 GP van Singapore, die dit weekend op het programma staat. Max Verstappen kan in theorie al wereldkampioen worden, maar dan moeten er héle gekke dingen gebeuren. Mol speculeert zelfs dat Verstappen zou kunnen crashen met zijn naaste concurrenten, Ferrari-coureur Charles Leclerc en Red Bull-teamgenoot Sergio Pérez - hoewel de Nederlandse coureur hier zelf niks mee opschiet. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Olav Mol speculeert in Op1: gaat Max Verstappen crashen met Charles Leclerc en Sergio Pérez?

Olav Mol schoof donderdag aan bij Op1 om vooruit te blikken op de Formule 1 GP van Singapore, die dit weekend op het programma staat. Max Verstappen kan in theorie al wereldkampioen worden, maar dan moeten er héle gekke dingen gebeuren. Mol speculeert zelfs dat Verstappen zou kunnen crashen met zijn naaste concurrenten, Ferrari-coureur Charles Leclerc en Red Bull-teamgenoot Sergio Pérez - hoewel de Nederlandse coureur hier zelf niks mee opschiet.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV