Opmerkelijk: Vladimir Poetin geeft fouten bij mobilisatie toe (video)

Opmerkelijk: Vladimir Poetin geeft fouten bij mobilisatie toe (video)

Vrijdag 30 september 2022 om 12:43

De Russische president Vladimir Poetin geeft donderdag een toespraak over de annexatie van vier regio’s in Oekraïne. Het gaat om Donetsk, Luhansk, Zaporizhzhia en Kherson, ook al hebben de Russen geen van deze gebieden volledig onder controle. Daarnaast is er iets unieks gebeurd, Poetin heeft namelijk toegegeven dat er fouten zijn gemaakt tijdens de mobilisatie.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Opmerkelijk: <em>Vladimir Poetin</em> geeft fouten bij mobilisatie toe (video) De Russische president Vladimir Poetin geeft donderdag een toespraak over de annexatie van vier regio’s in Oekraïne. Het gaat om Donetsk, Luhansk, Zaporizhzhia en Kherson, ook al hebben de Russen geen van deze gebieden volledig onder controle. Daarnaast is er iets unieks gebeurd, Poetin heeft namelijk toegegeven dat er fouten zijn gemaakt tijdens de mobilisatie. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Russen protesteren tegen besluit 'meevechten in de oorlog' tegen Oekraïne Bekijk deze video » Zien: Galya Petrenko is dankbaar voor Russen die demonstreren tegen mobilisatie Bekijk deze video »
Politiek :
Opmerkelijk: Vladimir Poetin geeft fouten bij mobilisatie toe (video)

Actuele video's

Meer actuele video's