Op1 gemist? Historische speech van Vladimir Poetin zet de wereld op scherp

Op1 gemist? Historische speech van Vladimir Poetin zet de wereld op scherp

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Poetin heeft de vier bezette gebieden in het oosten van Oekraïne illegaal geannexeerd. Een ongekende stap, die door het Westen niet wordt geaccepteerd. Docent Internationaal Strafrecht Marieke de Hoon vertelt in Op1 over de speech van Poetin en de gevolgen ervan voor de rest van de oorlog.

<em>Op1</em> gemist? Historische speech van <em>Vladimir Poetin</em> zet de wereld op scherp Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Poetin heeft de vier bezette gebieden in het oosten van Oekraïne illegaal geannexeerd. Een ongekende stap, die door het Westen niet wordt geaccepteerd. Docent Internationaal Strafrecht Marieke de Hoon vertelt in Op1 over de speech van Poetin en de gevolgen ervan voor de rest van de oorlog. Wereldoorlog"Het is zeer escalerend. Het hele conflict wordt nu een soort wereldoorlog", aldus Marieke de Hoon. De VS en de EU stellen in een reactie op de inlijving nieuwe sancties in tegen Rusland. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Historische speech van Vladimir Poetin zet de wereld op scherp

Wereldoorlog
"Het is zeer escalerend. Het hele conflict wordt nu een soort wereldoorlog", aldus Marieke de Hoon. De VS en de EU stellen in een reactie op de inlijving nieuwe sancties in tegen Rusland.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's