Op1 gemist? Marlène verloor haar kinderen bij Bijlmerramp: 'Vreselijke jaren gehad'

Op1 gemist? Marlène verloor haar kinderen bij Bijlmerramp: 'Vreselijke jaren gehad'

Zaterdag 1 oktober 2022 om 10:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Marlène verloor haar kinderen bij <em>Bijlmerramp</em>: 'Vreselijke jaren gehad' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dinsdag 4 oktober is het precies dertig jaar geleden dat een Israëlisch vrachtvliegtuig neerstortte in de Bijlmer. De ramp veranderde het leven van Marléne Truideman, die haar twee kinderen verloor. 'De jaren daarna waren vreselijk. Je kunt je niet beseffen wat je is overkomen.' Op dit moment wordt de dramaserie Rampvlucht over de vliegramp uitgezonden bij de NPO. De nieuwe serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Marlène verloor haar kinderen bij Bijlmerramp: 'Vreselijke jaren gehad'

Dinsdag 4 oktober is het precies dertig jaar geleden dat een Israëlisch vrachtvliegtuig neerstortte in de Bijlmer. De ramp veranderde het leven van Marléne Truideman, die haar twee kinderen verloor. 'De jaren daarna waren vreselijk. Je kunt je niet beseffen wat je is overkomen.' Op dit moment wordt de dramaserie Rampvlucht over de vliegramp uitgezonden bij de NPO.

De nieuwe serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's