Op1 over de enorme impact van de Bijlmerramp: 'Ik ging na tien jaar pas weer leven'

Op1 over de enorme impact van de Bijlmerramp: 'Ik ging na tien jaar pas weer leven'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> over de enorme impact van de <em>Bijlmerramp</em>: 'Ik ging na tien jaar pas weer leven' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dinsdag is het precies dertig jaar geleden dat een Israëlisch vrachtvliegtuig neerstortte in de Bijlmer. De ramp veranderde het leven van Marléne Truideman, die haar twee kinderen verloor, dominee Otto Ruff en journalist Vincent Dekker voor altijd. In Op1 vertelden ze over de impact van de ramp. Tien jaar na de Bijlmerramp ben ik weer gaan leven. (...) Ik was er wel lichamelijk, maar geestelijk was ik eigenlijk dood. Op dit moment wordt de dramaserie Rampvlucht over de vliegramp uitgezonden bij de NPO. De nieuwe serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 over de enorme impact van de Bijlmerramp: 'Ik ging na tien jaar pas weer leven'

Dinsdag is het precies dertig jaar geleden dat een Israëlisch vrachtvliegtuig neerstortte in de Bijlmer. De ramp veranderde het leven van Marléne Truideman, die haar twee kinderen verloor, dominee Otto Ruff en journalist Vincent Dekker voor altijd. In Op1 vertelden ze over de impact van de ramp. Tien jaar na de Bijlmerramp ben ik weer gaan leven. (...) Ik was er wel lichamelijk, maar geestelijk was ik eigenlijk dood. Op dit moment wordt de dramaserie Rampvlucht over de vliegramp uitgezonden bij de NPO.

De nieuwe serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV