ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het tweede seizoen van ARIA gaan we opnieuw op zoek naar hét operatalent van Nederland. In het programma zingen tien talentvolle kandidaten wekelijks de beroemdste aria’s en zij worden hierop beoordeeld door een vakkundige jury. Na acht weken is de ontknoping: wie is het grootste operatalent van Nederland? Alle fragmenten uit deze uitzending ARIA: Tania Kross legt uit wat een aria eigenlijk precies is Bekijk deze video » Mats Roolvink zingt in ARIA Mozarts 'Fin ch'han dal vino' (video) Bekijk deze video » EmotiesOpera is meer dan zingen alleen, het gaat om het overbrengen van een verhaal en emoties: wie beheerst alle facetten van het operavak? De kandidaten worden beoordeeld door drie juryleden: voorzitter Rosemary Joshua, operazangeres Tania Kross en klassieke-muziekkenner Floris Kortie. De presentatie is in handen van Dionne Stax. Nieuwste techniekenIn het programma komen bekende aria’s voorbij uit opera’s zoals Carmen, La bohème, Don Giovanni en Le nozze di Figaro. De tien operatalenten gaan elke week gekleed in bijzondere couture en vertolken hun rol in moderne decorstukken met de nieuwste technieken. De kandidaten worden live muzikaal begeleid door het Nationaal Jeugdorkest.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 2 oktober 2022 om 21:28

In het tweede seizoen van ARIA gaan we opnieuw op zoek naar hét operatalent van Nederland. In het programma zingen tien talentvolle kandidaten wekelijks de beroemdste aria’s en zij worden hierop beoordeeld door een vakkundige jury. Na acht weken is de ontknoping: wie is het grootste operatalent van Nederland?

Emoties
Opera is meer dan zingen alleen, het gaat om het overbrengen van een verhaal en emoties: wie beheerst alle facetten van het operavak? De kandidaten worden beoordeeld door drie juryleden: voorzitter Rosemary Joshua, operazangeres Tania Kross en klassieke-muziekkenner Floris Kortie. De presentatie is in handen van Dionne Stax.

Nieuwste technieken
In het programma komen bekende aria’s voorbij uit opera’s zoals Carmen, La bohème, Don Giovanni en Le nozze di Figaro. De tien operatalenten gaan elke week gekleed in bijzondere couture en vertolken hun rol in moderne decorstukken met de nieuwste technieken. De kandidaten worden live muzikaal begeleid door het Nationaal Jeugdorkest.

Bekijk hier alle video's en artikelen van ARIA

Actuele video's

Meer actuele video's