De Grote Kleine Treinencompetitie: André van Duin roept jury tot de orde

De Grote Kleine Treinencompetitie: André van Duin roept jury tot de orde

Maandag 3 oktober 2022 om 11:16

Vanaf 8 oktober kun je kijken naar een nieuw seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie. Presentator André van Duin laat in de eerste beelden alvast een voorproefje zien van onder meer de bouwers die dit jaar meedoen. Ook is de jury er weer bij die alle bouwwerken gaat beoordelen, al betrapt hij de juryleden als zij zelf zitten te bouwen. Daarom legt de komiek nog een keer de rolverdeling uit, wie bouwt en wie jureert…

Bekijk de beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder.

De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 is vanaf 8 oktober elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Grote Kleine Treinencompetitie</em>: André van Duin roept jury tot de orde Vanaf 8 oktober kun je kijken naar een nieuw seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie. Presentator André van Duin laat in de eerste beelden alvast een voorproefje zien van onder meer de bouwers die dit jaar meedoen. Ook is de jury er weer bij die alle bouwwerken gaat beoordelen, al betrapt hij de juryleden als zij zelf zitten te bouwen. Daarom legt de komiek nog een keer de rolverdeling uit, wie bouwt en wie jureert… Bekijk de beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder. De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 is vanaf 8 oktober elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de eerste beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's