Tv-premiere Jumanji: The Next Level maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Tv-premiere Jumanji: The Next Level maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Maandag 3 oktober 2022 om 15:03

Bekijk hier waar je Jumanji: The Next Level kunt streamen.

Maandag wordt Jumanji: The Next Level voor het eerst op de Nederlandse tv uitgezonden. Bij Net5 kun je kijken naar de vermakelijke avonturenfilm, wat een vervolg is op Jumanji: Welcome To The Jungle. In deze film wordt een groepje jongeren opnieuw in het spel gezogen, maar dit gaat niet helemaal zoals gepland. Om een van hen te redden moeten ze onder meer zien te ontsnappen op besneeuwde bergen en in een dorre woestijn, en dat blijkt een behoorlijke uitdaging te zijn voor hun karakters.

Jumanji: The Next Level is maandag 3 oktober om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Jumanji: The Next Level bekijken.

Tv-premiere <em>Jumanji: The Next Level</em> maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer Bekijk hier waar je Jumanji: The Next Level kunt streamen. Maandag wordt Jumanji: The Next Level voor het eerst op de Nederlandse tv uitgezonden. Bij Net5 kun je kijken naar de vermakelijke avonturenfilm, wat een vervolg is op Jumanji: Welcome To The Jungle. In deze film wordt een groepje jongeren opnieuw in het spel gezogen, maar dit gaat niet helemaal zoals gepland. Om een van hen te redden moeten ze onder meer zien te ontsnappen op besneeuwde bergen en in een dorre woestijn, en dat blijkt een behoorlijke uitdaging te zijn voor hun karakters. Jumanji: The Next Level is maandag 3 oktober om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Jumanji: The Next Level bekijken. Bekijk de trailer van Black Adam: vanaf 19 oktober te zien in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Tv-premiere Jumanji: The Next Level maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer


Actuele video's

Meer actuele video's