Rob Goossens over nieuwe serie Five Live met Linda de Mol: 'Totale ramp' (video)

Rob Goossens over nieuwe serie Five Live met Linda de Mol: 'Totale ramp' (video)

De nieuwe SBS6-serie Five Live scoorde zondagavond hoge kijkcijfers. Rob Goossens was een van die kijkers, maar hij is niet onder de indruk. Je hoorde het in RTL Boulevard. 'Dit is gewoon heel erg slecht.'

Lees verder onder de video.

Rob Goossens over nieuwe serie <em>Five Live</em> met Linda de Mol: 'Totale ramp' (video) De nieuwe SBS6-serie Five Live scoorde zondagavond hoge kijkcijfers. Rob Goossens was een van die kijkers, maar hij is niet onder de indruk. Je hoorde het in RTL Boulevard. 'Dit is gewoon heel erg slecht.' Lees verder onder de video. KritiekEerder maakt Linda de Mol (58) al haar comeback met Miljoenenjacht en nu is de vuurdoop van haar komische dramaserie Five Live geweest. Met iets minder dan een miljoen kijkers kent de serie best een vliegende start maar er is ook het nodige commentaar. De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen verschijnen vanaf dan ook iedere maandag op Videoland.
Entertainment :
Rob Goossens over nieuwe serie Five Live met Linda de Mol: 'Totale ramp' (video)

Kritiek
Eerder maakt Linda de Mol (58) al haar comeback met Miljoenenjacht en nu is de vuurdoop van haar komische dramaserie Five Live geweest. Met iets minder dan een miljoen kijkers kent de serie best een vliegende start maar er is ook het nodige commentaar.

De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen verschijnen vanaf dan ook iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's