Andy van der Meijde kritisch op Erik ten Hag: 'Ronaldo moet gewoon spelen' (video)

Andy van der Meijde kritisch op Erik ten Hag: 'Ronaldo moet gewoon spelen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Andy van der Meijde kritisch op <em>Erik ten Hag</em>: 'Ronaldo moet gewoon spelen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Manchester United heeft zondag een pijnlijke nederlaag geleden tegen Manchester City in de Premier League. De ploeg van Erik ten Hag verloor met 6-3 van de stadsgenoot. Ten Hag ligt sindsdien onder vuur, en Andy van der Meijde begrijpt dat wel. 'Je kan Christiano Ronaldo tegen City toch niet op de bank laten?' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Manchester United heeft zondag een pijnlijke nederlaag geleden tegen Manchester City in de Premier League. De ploeg van Erik ten Hag verloor met 6-3 van de stadsgenoot. Ten Hag ligt sindsdien onder vuur, en Andy van der Meijde begrijpt dat wel. 'Je kan Christiano Ronaldo tegen City toch niet op de bank laten?'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV