Johan Derksen heeft enorme hekel aan De Alleskunner VIPS: "Seniele spelletjes"

Johan Derksen heeft enorme hekel aan De Alleskunner VIPS: "Seniele spelletjes"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> heeft enorme hekel aan <em>De Alleskunner VIPS</em>: &quot;Seniele spelletjes&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen steekt in Vandaag Inside de loftrompet af over Matthijs gaat door, volgens hem "het beste muziekprogramma van Europa" - en zelfs beter dan de legendarische show die Jools Holland vroeger in het Verenigd Koninkrijk maakte. Daarna zapte Derksen door naar De Alleskunner VIPS op SBS6, maar daar heeft hij geen goed woord voor over. "Veertig mensen doen seniele spelletjes," is de conclusie van Derksen. Er ontstaat grote hilariteit als Wilfred Genee één van de opdrachten laat zien: ijsblokjes laten smelten. Bizarre taferelen zijn het gevolg. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen steekt in Vandaag Inside de loftrompet af over Matthijs gaat door, volgens hem "het beste muziekprogramma van Europa" - en zelfs beter dan de legendarische show die Jools Holland vroeger in het Verenigd Koninkrijk maakte. Daarna zapte Derksen door naar De Alleskunner VIPS op SBS6, maar daar heeft hij geen goed woord voor over. "Veertig mensen doen seniele spelletjes," is de conclusie van Derksen. Er ontstaat grote hilariteit als Wilfred Genee één van de opdrachten laat zien: ijsblokjes laten smelten. Bizarre taferelen zijn het gevolg.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's