Zien: Arjen Lubach ontdekt allerlei complotten achter beschuldigingen tegen Khadija Arib

Zien: Arjen Lubach ontdekt allerlei complotten achter beschuldigingen tegen Khadija Arib

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> ontdekt allerlei complotten achter beschuldigingen tegen <em>Khadija Arib</em> Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Uiteraard kan Arjen Lubach niet voorbijgaan aan het koninginnendrama dat zich momenteel afspeelt in de Tweede Kamer. De huidige Kamervoorzitter Vera Bergkamp staat lijnrecht tegenover haar iconische voorganger, Khadija Arib, die van alle kanten wordt beschuldigd van grensoverschrijdend en intimiderend gedrag. Als Lubach iets dieper in de zaak duikt, blijken er allerlei complotten schuil te gaan achter de beschuldigingen. Arib zou namelijk een onderzoekscommissie naar het functioneren van de overheid in coronatijd leiden; Annemarie van Gaal vraagt zich af of er mensen baat zouden hebben als de "scherpe Arib" deze commissie niet zou leiden. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Arjen Lubach ontdekt allerlei complotten achter beschuldigingen tegen Khadija Arib

Uiteraard kan Arjen Lubach niet voorbijgaan aan het koninginnendrama dat zich momenteel afspeelt in de Tweede Kamer. De huidige Kamervoorzitter Vera Bergkamp staat lijnrecht tegenover haar iconische voorganger, Khadija Arib, die van alle kanten wordt beschuldigd van grensoverschrijdend en intimiderend gedrag. Als Lubach iets dieper in de zaak duikt, blijken er allerlei complotten schuil te gaan achter de beschuldigingen. Arib zou namelijk een onderzoekscommissie naar het functioneren van de overheid in coronatijd leiden; Annemarie van Gaal vraagt zich af of er mensen baat zouden hebben als de "scherpe Arib" deze commissie niet zou leiden.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's