Jeroen Woe en Niels van der Laan in Khalid & Sophie over nominatie Televizier-Ring

Jeroen Woe en Niels van der Laan in Khalid & Sophie over nominatie Televizier-Ring

Dinsdag 4 oktober 2022 om 19:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jeroen Woe</em> en Niels van der Laan in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over nominatie Televizier-Ring Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Jeroen Woe en Niels van der Laan maken kans op een Gouden Televizier-Ring met hun programma 'Even Tot Hier'. Snel gezegd is het een programma waar moeilijke kwesties in Jip en Janneke taal worden uitgelegd: "Het is een teringwerk, maar het is wel lekker", aldus het duo over het werk wat erin gaat zitten om het programma te maken. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jeroen Woe en Niels van der Laan in Khalid & Sophie over nominatie Televizier-Ring

Jeroen Woe en Niels van der Laan maken kans op een Gouden Televizier-Ring met hun programma 'Even Tot Hier'. Snel gezegd is het een programma waar moeilijke kwesties in Jip en Janneke taal worden uitgelegd: "Het is een teringwerk, maar het is wel lekker", aldus het duo over het werk wat erin gaat zitten om het programma te maken.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's