Familie Gillis: massa is kassa: Peter en Nicol op vakantie in de camper op eigen camping!

Familie Gillis: massa is kassa: Peter en Nicol op vakantie in de camper op eigen camping!

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Peter en Nicol op vakantie in de camper op eigen camping! In Familie Gillis: massa is kassa vieren Peter en Nicol vakantie in hun camper op een van de eigen parken. Kunnen ze gelijk checken hoe alles reilt en zeilt op deze camping. Nadat het stel de camper heeft geparkeerd, installeren ze zich op het terras. Campingbeheerder Richard komt er direct aan gerend. Hij weet dat Peter altijd onder de indruk is van z'n eigen beeltenis en heeft iets achter de hand om goede sier te maken bij het stel: een 'Peter van karton', Petertje twee. Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Familie Gillis: massa is kassa vieren Peter en Nicol vakantie in hun camper op een van de eigen parken. Kunnen ze gelijk checken hoe alles reilt en zeilt op deze camping. Nadat het stel de camper heeft geparkeerd, installeren ze zich op het terras. Campingbeheerder Richard komt er direct aan gerend. Hij weet dat Peter altijd onder de indruk is van z'n eigen beeltenis en heeft iets achter de hand om goede sier te maken bij het stel: een 'Peter van karton', Petertje twee.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's