Commissie bekijkt of Vandaag Inside mee mag doen in race Gouden Televizier-Ring

Commissie bekijkt of Vandaag Inside mee mag doen in race Gouden Televizier-Ring

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Er is nogal wat commotie dit jaar rond de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring, gezien de nominatie van De Bevers. In de napraatronde van Vandaag Inside vraagt Özcan Akyol aan Wilfred Genee of Vandaag Inside mee mag doen in de race om de publieksprijs, aangezien het een ander programma is dan Voetbal Inside, dat won in 2017. “Daar gaan ze over nadenken”, zegt Genee. “Nu gaat de commissie gaat kijken voor volgend jaar, ook of Arjen Lubach weer mee mag doen volgend jaar. Waarschijnlijk niet natuurlijk.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Commissie bekijkt of <em>Vandaag Inside</em> mee mag doen in race Gouden Televizier-Ring Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Er is nogal wat commotie dit jaar rond de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring, gezien de nominatie van De Bevers. In de napraatronde van Vandaag Inside vraagt Özcan Akyol aan Wilfred Genee of Vandaag Inside mee mag doen in de race om de publieksprijs, aangezien het een ander programma is dan Voetbal Inside, dat won in 2017. “Daar gaan ze over nadenken”, zegt Genee. “Nu gaat de commissie gaat kijken voor volgend jaar, ook of Arjen Lubach weer mee mag doen volgend jaar. Waarschijnlijk niet natuurlijk.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV