OM legt uit waarom aangifte tegen Johnny de Mol is geseponeerd (Shownieuws)

OM legt uit waarom aangifte tegen Johnny de Mol is geseponeerd (Shownieuws)

De aangifte van mishandeling en poging tot doodslag tegen Johnny de Mol is geseponeerd. Zijn ex Shima Kaes deed deze beschuldigingen aan zijn adres, het zou zijn gebeurd tijdens hun relatie in 2015. Katelijne den Hartog, persofficier van Openbaar Ministerie Amsterdam, legt uit dat het OM en de politie de aangifte tegen De Mol hebben onderzocht en geseponeerd.

Lees verder onder de video.

OM legt uit waarom aangifte tegen <em>Johnny de Mol</em> is geseponeerd (<em>Shownieuws</em>) De aangifte van mishandeling en poging tot doodslag tegen Johnny de Mol is geseponeerd. Zijn ex Shima Kaes deed deze beschuldigingen aan zijn adres, het zou zijn gebeurd tijdens hun relatie in 2015. Katelijne den Hartog, persofficier van Openbaar Ministerie Amsterdam, legt uit dat het OM en de politie de aangifte tegen De Mol hebben onderzocht en geseponeerd. Lees verder onder de video. Wanneer komt Johnny de Mol weer op tv?Ze hebben drie getuigen gehoord en geluidsfragmenten onderzocht, maar dit is onvoldoende bewijs voor juridische mishandeling en poging tot doodslag. Johnny laat weten altijd vertrouwen te hebben gehad in het onderzoek en in deze uitkomst. De presentator laat nog weten wanneer hij weer op tv zal verschijnen, op 12 oktober is hij sowieso weer te zien in Restaurant Misverstand. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Johnny de Mol stopt met HLF8 na verdenking seksueel grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video » Zien: Hélène Hendriks en Talpa reageren op afwezigheid Johnny de Mol Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wanneer komt Johnny de Mol weer op tv?
Ze hebben drie getuigen gehoord en geluidsfragmenten onderzocht, maar dit is onvoldoende bewijs voor juridische mishandeling en poging tot doodslag. Johnny laat weten altijd vertrouwen te hebben gehad in het onderzoek en in deze uitkomst. De presentator laat nog weten wanneer hij weer op tv zal verschijnen, op 12 oktober is hij sowieso weer te zien in Restaurant Misverstand.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV