Makers van Chansons in Khalid & Sofie: "Dit was natuurlijk een enorme kans"

Makers van Chansons in Khalid & Sofie: "Dit was natuurlijk een enorme kans"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Makers van <em>Chansons</em> in <em>Khalid &amp; Sofie</em>: &quot;Dit was natuurlijk een enorme kans&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het eerste seizoen van 'Chansons' was een regelrecht succes. Vanaf zondag is het tweede seizoen te zien op televisie. Wat maakte dat jullie dit graag wilden doen vraagt Khalid aan de makers. Regisseur Dirk Jan Roeleven vertelt: "Het samenwerken met Matthijs en Rob en de opdracht iets te maken dat mooier was dan een doorsnee televisieprogramma. Dit was natuurlijk een enorme kans.” Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Makers van Chansons in Khalid & Sofie: "Dit was natuurlijk een enorme kans"

Het eerste seizoen van 'Chansons' was een regelrecht succes. Vanaf zondag is het tweede seizoen te zien op televisie. Wat maakte dat jullie dit graag wilden doen vraagt Khalid aan de makers. Regisseur Dirk Jan Roeleven vertelt: "Het samenwerken met Matthijs en Rob en de opdracht iets te maken dat mooier was dan een doorsnee televisieprogramma. Dit was natuurlijk een enorme kans.”

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's