Nynke de Jong in Khalid & Sophie: Raven van Dorst moet Televizier-Ster winnen

Nynke de Jong in Khalid & Sophie: Raven van Dorst moet Televizier-Ster winnen

Donderdag 6 oktober 2022 om 19:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Nynke de Jong in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: <em>Raven van Dorst</em> moet <em>Televizier-Ster</em> winnen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vanavond is het zover, het Gouden Televizier-Ring Gala. Van de drie genomineerden voor de Televizier-Ster Tim Hofman, André van Duin en Raven van Dorst moet volgens Nynke de Jong Raven hem winnen. Nynke vindt haar, hen, corrigeert ze zichzelf, het meest authentiek op tv, kunnen ontroeren op een originele manier en dus dat hen die prijs verdienen. De aflevering van 'Boerderij van Dorst' met Maarten van Rossum was daar een goed voorbeeld van volgens de Jong. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nynke de Jong in Khalid & Sophie: Raven van Dorst moet Televizier-Ster winnen

Vanavond is het zover, het Gouden Televizier-Ring Gala. Van de drie genomineerden voor de Televizier-Ster Tim Hofman, André van Duin en Raven van Dorst moet volgens Nynke de Jong Raven hem winnen. Nynke vindt haar, hen, corrigeert ze zichzelf, het meest authentiek op tv, kunnen ontroeren op een originele manier en dus dat hen die prijs verdienen. De aflevering van 'Boerderij van Dorst' met Maarten van Rossum was daar een goed voorbeeld van volgens de Jong.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's