Televizier-Ring Gala: Donnie en René Froger treden op met 'Ik heb die Ster gepakt'

Televizier-Ring Gala: Donnie en René Froger treden op met 'Ik heb die Ster gepakt'

Donderdag 6 oktober 2022 om 21:42

Soy Kroon, Giel de Winter en Splinter Chabot zijn genomineerd voor de Televizier-Talent en worden toegezongen door niemand minder dan René Froger en rapper Donnie, die speciaal voor de gelegenheid hun hit 'Bom gepakt' hebben veranderd in 'Wie heeft die ster gepakt'.

Tekst gaat verder onder de video.

Televizier-Ring Gala: <em>Donnie en René Froger</em> treden op met 'Ik heb die Ster gepakt' Soy Kroon, Giel de Winter en Splinter Chabot zijn genomineerd voor de Televizier-Talent en worden toegezongen door niemand minder dan René Froger en rapper Donnie, die speciaal voor de gelegenheid hun hit 'Bom gepakt' hebben veranderd in 'Wie heeft die ster gepakt'. Tekst gaat verder onder de video. Televizier-TalentEn de Televizier-Ster Talent is toch echt voor Soy Kroon. De acteur bewees dit jaar zijn ware talent als Jezus in The Passion en als dragqueen in Make Up Your Mind. Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Televizier-Ring Gala: Donnie en René Froger treden op met 'Ik heb die Ster gepakt'

Televizier-Talent
En de Televizier-Ster Talent is toch echt voor Soy Kroon. De acteur bewees dit jaar zijn ware talent als Jezus in The Passion en als dragqueen in Make Up Your Mind.

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's