Video: Hilarische toespraak Frank Lammers na winnen Televizier-Ster Acteur

Video: Hilarische toespraak Frank Lammers na winnen Televizier-Ster Acteur

Donderdag 6 oktober 2022 om 22:20

Frank Lammers is al jaren een van de meest geliefde acteurs van Nederland. En dit jaar wordt Lammers daar eindelijk voor beloond met een Televizier-Ster Acteur. De acteur was er vanavond zelf helaas niet bij, maar was er natuurlijk wel dolblij mee!

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Hilarische toespraak <em>Frank Lammers</em> na winnen <em>Televizier-Ster Acteur</em> Frank Lammers is al jaren een van de meest geliefde acteurs van Nederland. En dit jaar wordt Lammers daar eindelijk voor beloond met een Televizier-Ster Acteur. De acteur was er vanavond zelf helaas niet bij, maar was er natuurlijk wel dolblij mee! Tekst gaat verder onder de video. Frank LammersDe acteur was helaas niet aanwezig om de prijs zelf in ontvangst te nemen. Hij is druk met de opnamen van het nieuwe seizoen van Undercover, maar hij sprak de kijkers live via de een video toe Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Video: Hilarische toespraak Frank Lammers na winnen Televizier-Ster Acteur

Frank Lammers
De acteur was helaas niet aanwezig om de prijs zelf in ontvangst te nemen. Hij is druk met de opnamen van het nieuwe seizoen van Undercover, maar hij sprak de kijkers live via de een video toe

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's