Video: Even tot Hier wint de Gouden Televizier-Ring 2022

Video: Even tot Hier wint de Gouden Televizier-Ring 2022

Donderdag 6 oktober 2022 om 22:57

Het satirische nieuwsprogramma Even tot hier heeft donderdagavond met maar liefst 70 procent van de stemmen de Gouden Televizier-Ring gewonnen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Even tot Hier</em> wint de <em>Gouden Televizier-Ring 2022</em> Het satirische nieuwsprogramma Even tot hier heeft donderdagavond met maar liefst 70 procent van de stemmen de Gouden Televizier-Ring gewonnen. Tekst gaat verder onder de video. Niels en JeroenNiels en Jeroen kregen de Ring uit handen van het talent van vorig jaar, Rob Kemps. En de heren waren door het dolle. Niels: "Dank je wel, jullie zijn geweldig. Een enorme eer voor het hele team, we hadden dit niet verwacht. Het is een geweldig programma om te maken, dus dat doe je niet alleen maar samen met Jeroen!" Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Video: Even tot Hier wint de Gouden Televizier-Ring 2022

Niels en Jeroen
Niels en Jeroen kregen de Ring uit handen van het talent van vorig jaar, Rob Kemps. En de heren waren door het dolle. Niels: "Dank je wel, jullie zijn geweldig. Een enorme eer voor het hele team, we hadden dit niet verwacht. Het is een geweldig programma om te maken, dus dat doe je niet alleen maar samen met Jeroen!"

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's