Holland's Got Talent: Lisette Brillemans is terug én krijgt GOLDEN BUZZER (video)

Holland's Got Talent: Lisette Brillemans is terug én krijgt GOLDEN BUZZER (video)

Friday 7 October 2022 om 23:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Lisette Brillemans is terug bij Holland's Got Talent en hoe! Eindelijk wordt ze beloond voor haar doorzettingsvermogen.

Lees verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em>: Lisette Brillemans is terug én krijgt GOLDEN BUZZER (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Lisette Brillemans is terug bij Holland's Got Talent en hoe! Eindelijk wordt ze beloond voor haar doorzettingsvermogen. Lees verder onder de video. TerugLisette Brillemans doet voor de zesde keer mee aan de Holland's Got Talent. Deze keer gebeurt er iets wat niemand aan ziet aankomen: ze krijgt de Golden Buzzer. Niet van de juryleden, maar van presentatoren Jamai en Buddy. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent: Lisette Brillemans is terug én krijgt GOLDEN BUZZER (video)

Terug
Lisette Brillemans doet voor de zesde keer mee aan de Holland's Got Talent. Deze keer gebeurt er iets wat niemand aan ziet aankomen: ze krijgt de Golden Buzzer. Niet van de juryleden, maar van presentatoren Jamai en Buddy.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's