VriendenLoterij Miljonairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VriendenLoterij Miljonairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VriendenLoterij Miljonairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending Quizmaster Robert ten Brink is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van VriendenLoterij Miljonairs. Mensen die meespelen met de VriendenLoterij maken hierin kans op een plekje tegenover Ten Brink - en een hoofdprijs van één miljoen euro. MeerkeuzevragenElke week maken kandidaten in de studio kans om de hoofdprijs van één miljoen euro te winnen. Eerst moeten ze de beste zijn in een afvalrace met andere kandidaten. Vervolgens mogen ze plaatsnemen tegenover Robert ten Brink. Die schotelt hen vijftien meerkeuzevragen voor; die beginnen makkelijk, maar worden naarmate het spel vordert steeds moeilijker. HulplijnenBij elke vraag kunnen de kandidaten bepalen of ze verder spelen of stoppen en het tot dan toe verzamelde geld meenemen. Besluiten ze door te spelen en hebben ze de vraag fout, dan vallen ze vaak ver terug met hun prijzengeld. Gelukkig hebben ze ook drie hulplijnen: de raad van het publiek vragen, twee foute antwoorden wegstrepen én een hulplijn bellen. Bekijk ook Comedy Central: Sywert van Lienden heeft bizarre plannen met gewonnen miljoen euro Bekijk deze video »
Uitzending :
VriendenLoterij Miljonairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Quizmaster Robert ten Brink is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van VriendenLoterij Miljonairs. Mensen die meespelen met de VriendenLoterij maken hierin kans op een plekje tegenover Ten Brink - en een hoofdprijs van één miljoen euro.

Meerkeuzevragen
Elke week maken kandidaten in de studio kans om de hoofdprijs van één miljoen euro te winnen. Eerst moeten ze de beste zijn in een afvalrace met andere kandidaten. Vervolgens mogen ze plaatsnemen tegenover Robert ten Brink. Die schotelt hen vijftien meerkeuzevragen voor; die beginnen makkelijk, maar worden naarmate het spel vordert steeds moeilijker.

Hulplijnen
Bij elke vraag kunnen de kandidaten bepalen of ze verder spelen of stoppen en het tot dan toe verzamelde geld meenemen. Besluiten ze door te spelen en hebben ze de vraag fout, dan vallen ze vaak ver terug met hun prijzengeld. Gelukkig hebben ze ook drie hulplijnen: de raad van het publiek vragen, twee foute antwoorden wegstrepen én een hulplijn bellen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van VriendenLoterij Miljonairs

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV