Matthijs gaat door gemist? Douwe Bob met 'Sexual Healing' (video)

Matthijs gaat door gemist? Douwe Bob met 'Sexual Healing' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 8 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs gaat door</em> gemist? Douwe Bob met 'Sexual Healing' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 8 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Het is tijd voor een klein beetje rode oortjes in de studio van Matthijs gaat door, want Douwe Bob staat er deze week in de Vrientens All Star-wolken-band. Hij doet het nummer 'Sexual Healing' van Marvin Gaye, die inmiddels al 38 jaar geleden is overleden. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs gaat door gemist? Douwe Bob met 'Sexual Healing' (video)

Het is tijd voor een klein beetje rode oortjes in de studio van Matthijs gaat door, want Douwe Bob staat er deze week in de Vrientens All Star-wolken-band. Hij doet het nummer 'Sexual Healing' van Marvin Gaye, die inmiddels al 38 jaar geleden is overleden.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV