Matthijs gaat door: Hendrik-Jan Bökkers en Ralph de Jongh spelen 'Caravan'

Matthijs gaat door: Hendrik-Jan Bökkers en Ralph de Jongh spelen 'Caravan'

Saturday 8 October 2022 om 22:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 8 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs gaat door</em>: Hendrik-Jan Bökkers en Ralph de Jongh spelen 'Caravan' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 8 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Bökkers was één van de artiesten die meeging op de wonderbaarlijke treinreis van Rob Stenders en Caroline Brouwer (en natuurlijk de fantastische Siets Roskam). Als eerbetoon aan de trip speelt hij bij Matthijs gaat door de song 'Caravan', overigens samen met de geweldige Ralph de Jong. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs gaat door: Hendrik-Jan Bökkers en Ralph de Jongh spelen 'Caravan'

Bökkers was één van de artiesten die meeging op de wonderbaarlijke treinreis van Rob Stenders en Caroline Brouwer (en natuurlijk de fantastische Siets Roskam). Als eerbetoon aan de trip speelt hij bij Matthijs gaat door de song 'Caravan', overigens samen met de geweldige Ralph de Jong.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's