CHANSONS!! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CHANSONS!! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

CHANSONS!! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na het enorme succes van het eerste seizoen van CHANSONS!, waarin Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk Parijs verkenden aan de hand van iconische Franse liedjes, is het programma nu terug met een tweede reeks. Rob en Matthijs zetten de volgende stap in hun missie om het Franse levenslied voor eens en altijd op de kaart te zetten. DecorNet als het eerste seizoen speelt ook deze tweede reeks van CHANSONS! zich af in hun lievelingsstad en tegelijkertijd het mooiste decor van de wereld: Parijs. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen nemen Rob en Matthijs ons mee naar zanger/acteur Yves Montand en zijn vrouw Simone Signoret - één van de beroemdste sterrenkoppels uit de Franse geschiedenis. JetsetVerder brengt het duo een bezoek aan het wereldberoemde restaurant Maxim's, waar de jetset dineerde en Édith Piaf legendarische feesten gaf. Achter de Moulin Rouge betreden Rob en Matthijs de bijzondere woning van Boris Vian, de man die het chanson naar een hoger plan tilde. En ook dit seizoen is de platenzaak weer terug, waar Rob en Matthijs zich uitleven op hun favoriete chansons.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Na het enorme succes van het eerste seizoen van CHANSONS!, waarin Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk Parijs verkenden aan de hand van iconische Franse liedjes, is het programma nu terug met een tweede reeks. Rob en Matthijs zetten de volgende stap in hun missie om het Franse levenslied voor eens en altijd op de kaart te zetten.

Decor
Net als het eerste seizoen speelt ook deze tweede reeks van CHANSONS! zich af in hun lievelingsstad en tegelijkertijd het mooiste decor van de wereld: Parijs. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen nemen Rob en Matthijs ons mee naar zanger/acteur Yves Montand en zijn vrouw Simone Signoret - één van de beroemdste sterrenkoppels uit de Franse geschiedenis.

Jetset
Verder brengt het duo een bezoek aan het wereldberoemde restaurant Maxim's, waar de jetset dineerde en Édith Piaf legendarische feesten gaf. Achter de Moulin Rouge betreden Rob en Matthijs de bijzondere woning van Boris Vian, de man die het chanson naar een hoger plan tilde. En ook dit seizoen is de platenzaak weer terug, waar Rob en Matthijs zich uitleven op hun favoriete chansons.

Bekijk hier alle video's en artikelen van CHANSONS!

Actuele video's

Meer actuele video's