Johan Remkes over uitspraken Jesse Klaver: "Ik dacht: dom" (Buitenhof)

Johan Remkes over uitspraken Jesse Klaver: "Ik dacht: dom" (Buitenhof)

Sunday 9 October 2022 om 14:12

Johan Remkes reageert zondag bij Buitenhof op de uitspraken van GroenLinks-leider Jesse Klaver, die hij dacht te doen in vertrouwelijkheid tegen een AD-journalist, maar die per aubuis toch werden opgenomen: "Ik dacht: dom".

<em>Johan Remkes</em> over uitspraken <em>Jesse Klaver</em>: &quot;Ik dacht: dom&quot; (<em>Buitenhof</em>) Johan Remkes reageert zondag bij Buitenhof op de uitspraken van GroenLinks-leider Jesse Klaver, die hij dacht te doen in vertrouwelijkheid tegen een AD-journalist, maar die per aubuis toch werden opgenomen: "Ik dacht: dom". Remkes legt de uitspraken ook helder uit: "Omdat het onjuist is, anti-parlementair en een belediging voor de boeren. Als je dit doet, dan onderstreep je eigenlijk het beeld die er leeft bij deze groep en bij de samenleving in het algemeen." Bekijk het fragment van Buitenhof hieronder. Buitenhof zie je elke zondag rond 12.10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.
TV :
Johan Remkes over uitspraken Jesse Klaver: "Ik dacht: dom" (Buitenhof)

Remkes legt de uitspraken ook helder uit: "Omdat het onjuist is, anti-parlementair en een belediging voor de boeren. Als je dit doet, dan onderstreep je eigenlijk het beeld die er leeft bij deze groep en bij de samenleving in het algemeen."

Bekijk het fragment van Buitenhof hieronder.

Buitenhof zie je elke zondag rond 12.10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's