Miljoenenjacht: Linda de Mol belt moeder van Ruben, die 449.000 euro won

Miljoenenjacht: Linda de Mol belt moeder van Ruben, die 449.000 euro won

Ruben wist zondag in Miljoenenjacht het prachtige bedrag van 449.000 euro te winnen en dat wilde hij natuurlijk maar wat graag even aan zijn moeder Josefien vertellen. Linda de Mol belde haar op en samen vertelden ze haar het heuglijke nieuws:

Miljoenenjacht: <em>Linda de Mol</em> belt moeder van Ruben, die 449.000 euro won Ruben wist zondag in Miljoenenjacht het prachtige bedrag van 449.000 euro te winnen en dat wilde hij natuurlijk maar wat graag even aan zijn moeder Josefien vertellen. Linda de Mol belde haar op en samen vertelden ze haar het heuglijke nieuws: Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: is Sarah Salah (Sarah2) nieuwe vriendin André Hazes? Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Linda verbetert kandidaat Ruben, 'Het zijn borsten en geen tieten' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV