De Avondshow met Arjen Lubach over 'lievelingsbrug' Poetin: 'Zelfs Hitler niet gelukt'

De Avondshow met Arjen Lubach over 'lievelingsbrug' Poetin: 'Zelfs Hitler niet gelukt'

Maandag 10 oktober 2022 om 23:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Afgelopen weekend werd de Krimbrug opgeblazen. Het is een nieuw hoofdstuk in de Russische oorlog van Vladimir Poetin. En het was nog wel zijn lievelingsbrug, weet Arjen Lubach.

Lees verder onder de video.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over 'lievelingsbrug' Poetin: 'Zelfs Hitler niet gelukt' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Afgelopen weekend werd de Krimbrug opgeblazen. Het is een nieuw hoofdstuk in de Russische oorlog van Vladimir Poetin. En het was nog wel zijn lievelingsbrug, weet Arjen Lubach. Lees verder onder de video. HitlerDat de Krimbrug de lievelingsbrug van Vladimir Poetin is, liet Lubach zien in De Avondshow met enkele filmpjes van de opening. En ook heeft Poetin de twijfelachtige eer om de Krimbrug te bouwen, terwijl dit Hitler en Stalin niet lukte. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach over 'lievelingsbrug' Poetin: 'Zelfs Hitler niet gelukt'

Hitler
Dat de Krimbrug de lievelingsbrug van Vladimir Poetin is, liet Lubach zien in De Avondshow met enkele filmpjes van de opening. En ook heeft Poetin de twijfelachtige eer om de Krimbrug te bouwen, terwijl dit Hitler en Stalin niet lukte.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's