Khalid & Sophie: Suzanna Jansen beschrijft het leven van eigen moeder in nieuw boek

Khalid & Sophie: Suzanna Jansen beschrijft het leven van eigen moeder in nieuw boek

Dinsdag 11 oktober 2022 om 19:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Suzanna Jansen beschrijft het leven van eigen moeder in nieuw boek Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Suzanna Jansens debuut, Het Pauperparadijs, was een groot succes. In haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw beschrijft ze het leven van haar eigen moeder. In Khalid & Sophie vertelde ze er dinsdag over. 'We moeten weten hoe lang er strijd is geleverd om gelijke rechten te krijgen, omdat we anders het risico lopen ze kwijt te raken.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Suzanna Jansen beschrijft het leven van eigen moeder in nieuw boek

Suzanna Jansens debuut, Het Pauperparadijs, was een groot succes. In haar nieuwe boek De omwenteling of de eeuw van de vrouw beschrijft ze het leven van haar eigen moeder. In Khalid & Sophie vertelde ze er dinsdag over. 'We moeten weten hoe lang er strijd is geleverd om gelijke rechten te krijgen, omdat we anders het risico lopen ze kwijt te raken.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's