De Avondshow met Arjen Lubach: Sallie Harmsen maakt portret van Arjen Lubach

De Avondshow met Arjen Lubach: Sallie Harmsen maakt portret van Arjen Lubach

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Sallie Harmsen maakt portret van Arjen Lubach Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Sallie Harmsen is niet alleen actrice (ze heeft onlangs notabene nog een Italiaanse filmprijs gewonnen voor haar nieuwste productie Zee van tijd), maar ook kunstenaar. Ze heeft haar eigen atelier en tekent en schildert erop los. Voor Arjen Lubach is 'een Harmsen' wellicht iets te duur - "ik werk bij de NPO" - maar hij heeft een andere uitdaging voor haar: live in de uitzending een portret maken. Lubach doet hetzelfde van Harmsen en de resultaten zijn verbluffend... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: Sallie Harmsen maakt portret van Arjen Lubach

Sallie Harmsen is niet alleen actrice (ze heeft onlangs notabene nog een Italiaanse filmprijs gewonnen voor haar nieuwste productie Zee van tijd), maar ook kunstenaar. Ze heeft haar eigen atelier en tekent en schildert erop los. Voor Arjen Lubach is 'een Harmsen' wellicht iets te duur - "ik werk bij de NPO" - maar hij heeft een andere uitdaging voor haar: live in de uitzending een portret maken. Lubach doet hetzelfde van Harmsen en de resultaten zijn verbluffend...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's