Arjen Lubach is volgende week jarig, maar wil geen bloemen: 'Giftig en mensonterend'

Arjen Lubach is volgende week jarig, maar wil geen bloemen: 'Giftig en mensonterend'

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> is volgende week jarig, maar wil geen <em>bloemen</em>: 'Giftig en mensonterend' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach blikt in De Avondshow met Arjen Lubach terug op zijn traumatische verjaardag van vorig jaar. Hij kreeg van zijn collega's een prachtige bos bloemen - maar dat vindt Lubach "het allerstomste rotcadeau dat je iemand kan geven". Want zeg nou zelf, klinkt het volgende als een goed idee? "Alsjeblieft, een bos gekleurde stokjes die na twee dagen naar kots gaan ruiken." Lubach heeft liever de twintig euro die het bosje bloemen heeft gekost. "Bloemen zijn giftige, mensonterende milieurampen waar je helemaal niks aan hebt." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach is volgende week jarig, maar wil geen bloemen: 'Giftig en mensonterend'

Arjen Lubach blikt in De Avondshow met Arjen Lubach terug op zijn traumatische verjaardag van vorig jaar. Hij kreeg van zijn collega's een prachtige bos bloemen - maar dat vindt Lubach "het allerstomste rotcadeau dat je iemand kan geven". Want zeg nou zelf, klinkt het volgende als een goed idee? "Alsjeblieft, een bos gekleurde stokjes die na twee dagen naar kots gaan ruiken." Lubach heeft liever de twintig euro die het bosje bloemen heeft gekost. "Bloemen zijn giftige, mensonterende milieurampen waar je helemaal niks aan hebt."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's