De Avondshow: Arjen Lubach legt uit wat Willem-Alexander van koning Carl Gustaf van Zweden kan leren

De Avondshow: Arjen Lubach legt uit wat Willem-Alexander van koning Carl Gustaf van Zweden kan leren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn op bezoek in Zweden. Koning Carl Gustaf is behoorlijk populair onder de Zweedse bevolking dus wat kan volgens Arjen Lubach Willem-Alexander leren van de Zweedse koning? Want volgens het AD heeft nog maar 44 procent van de Nederlanders vertrouwen in onze koning. Verder bespreekt Lubach het pamflet dat CDA en VVD hebben geschreven voor de problemen van de energiemarkt.

<em>De Avondshow</em>: <em>Arjen Lubach</em> legt uit wat <em>Willem-Alexander</em> van koning Carl Gustaf van Zweden kan leren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn op bezoek in Zweden. Koning Carl Gustaf is behoorlijk populair onder de Zweedse bevolking dus wat kan volgens Arjen Lubach Willem-Alexander leren van de Zweedse koning? Want volgens het AD heeft nog maar 44 procent van de Nederlanders vertrouwen in onze koning. Verder bespreekt Lubach het pamflet dat CDA en VVD hebben geschreven voor de problemen van de energiemarkt. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow: Arjen Lubach legt uit wat Willem-Alexander van koning Carl Gustaf van Zweden kan leren

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's