Toch forse kritiek op Johan Remkes uit agrarische sector: 'We rijden met 120 het moeras in'

Toch forse kritiek op Johan Remkes uit agrarische sector: 'We rijden met 120 het moeras in'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Toch forse kritiek op <em>Johan Remkes</em> uit agrarische sector: 'We rijden met 120 het moeras in' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het stikstofrapport van Johan Remkes werd door partijen uit alle hoeken uitgelegd als een overwinning. Er zat voor bijna iedereen wel een compromis in, maar nu beginnen er toch scheurtjes te ontstaan. Erwin Wunnekink, voorzitter van LTO Melkveehouderij, acht het onmogelijk om binnen een jaar 500 tot 600 'piekbelasters' uit te kopen. Volgens hem gaat dat simpelweg niet lukken omdat er van alles geregeld moet worden voor die ondernemers. Wanneer dat toch wordt doorgedrukt, "rijden we met 120 het moeras in". Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Toch forse kritiek op Johan Remkes uit agrarische sector: 'We rijden met 120 het moeras in'

Het stikstofrapport van Johan Remkes werd door partijen uit alle hoeken uitgelegd als een overwinning. Er zat voor bijna iedereen wel een compromis in, maar nu beginnen er toch scheurtjes te ontstaan. Erwin Wunnekink, voorzitter van LTO Melkveehouderij, acht het onmogelijk om binnen een jaar 500 tot 600 'piekbelasters' uit te kopen. Volgens hem gaat dat simpelweg niet lukken omdat er van alles geregeld moet worden voor die ondernemers. Wanneer dat toch wordt doorgedrukt, "rijden we met 120 het moeras in".

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's