Marieke Koekkoek (Volt) wil informatieloketten voor boeren (Op1)

Marieke Koekkoek (Volt) wil informatieloketten voor boeren (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Marieke Koekkoek</em> (Volt) wil informatieloketten voor <em>boeren</em> (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. LTO-leden zijn gematigd positief over het rapport van Remkes, maar ze wantrouwen het kabinet. Bij Op1 legt Volt-Kamerlid Marieke Koekkoek uit dat ze wil dat er een informatieloket voor boeren komt. ''Zorg dat iedere boer een persoon kan aanspreken die mee kan denken, over wat kan er op jouw land.'' Echter, deze mensen zijn er nu niet omdat het heel erg 'gecompartimentaliseerd' is... Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marieke Koekkoek (Volt) wil informatieloketten voor boeren (Op1)

LTO-leden zijn gematigd positief over het rapport van Remkes, maar ze wantrouwen het kabinet. Bij Op1 legt Volt-Kamerlid Marieke Koekkoek uit dat ze wil dat er een informatieloket voor boeren komt. ''Zorg dat iedere boer een persoon kan aanspreken die mee kan denken, over wat kan er op jouw land.'' Echter, deze mensen zijn er nu niet omdat het heel erg 'gecompartimentaliseerd' is...

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's