Op1: Rob de Wijk weet niet hoe lang Oekraïne zich kan verweren tegen Russische raketten

Op1: Rob de Wijk weet niet hoe lang Oekraïne zich kan verweren tegen Russische raketten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Rob de Wijk weet niet hoe lang <em>Oekraïne</em> zich kan verweren tegen Russische raketten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De oorlog in Oekraïne is sinds maandag weer flink opgelaaid. Rusland bestookte steden in het hele land met raketten als vergelding voor de opgeblazen brug naar de Krim. Het is de zoveelste ontwikkeling in een oorlog die inmiddels ruim een half jaar duurt, maar is het einde al in zicht? Giovanca Ostiana wil weten hoe lang Oekraïne zich kan blijven verweren tegen de Russische raketten, maar Rob de Wijk kan hier geen antwoord op geven. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Rob de Wijk weet niet hoe lang Oekraïne zich kan verweren tegen Russische raketten

De oorlog in Oekraïne is sinds maandag weer flink opgelaaid. Rusland bestookte steden in het hele land met raketten als vergelding voor de opgeblazen brug naar de Krim. Het is de zoveelste ontwikkeling in een oorlog die inmiddels ruim een half jaar duurt, maar is het einde al in zicht? Giovanca Ostiana wil weten hoe lang Oekraïne zich kan blijven verweren tegen de Russische raketten, maar Rob de Wijk kan hier geen antwoord op geven.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's