Het Perfecte Plaatje: Geraldine nat van de melk

Het Perfecte Plaatje: Geraldine nat van de melk

Woensdag 12 oktober 2022 om 13:17

Bekend Nederland staat in de rij om mee te doen aan Het Perfecte Plaatje. Ook Geraldine Kemper (32) is enthousiast over haar deelname, tot ze ineens besproeid wordt met melk: "Ik probeer het zo min mogelijk seksueel te maken, maar mijn haar is stijf van de melk. "

Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje: <em>Geraldine</em> nat van de melk Bekend Nederland staat in de rij om mee te doen aan Het Perfecte Plaatje. Ook Geraldine Kemper (32) is enthousiast over haar deelname, tot ze ineens besproeid wordt met melk: "Ik probeer het zo min mogelijk seksueel te maken, maar mijn haar is stijf van de melk. " Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tijl Beckhand en deelnemers Het Perfecte Plaatje speculeren over winnaar nieuw seizoen Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Geraldine nat van de melk

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's