HLF8: stichting Make-A-Wish vervult al 33 jaar de liefste wensen van zieke kinderen in Nederland

HLF8: stichting Make-A-Wish vervult al 33 jaar de liefste wensen van zieke kinderen in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 12 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Stichting Make-A-Wish bestaat 33 jaar in Nederland. Het doel was en is het vervullen van vele lieve wensen van ernstig zieke kinderen. Annemiek Kuijer vertelt over de liefste wens van haar dochtertje Eline. Zij kreeg in 2017 op vijfjarige leeftijd de diagnose 'acute leukemie'. De stichting vervulde de wens van Eline. Zij wilde heel graag met de prinsessen van studio 100 zingen!

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em>: stichting <em>Make-A-Wish</em> vervult al 33 jaar de liefste wensen van zieke kinderen in Nederland Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 12 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Stichting Make-A-Wish bestaat 33 jaar in Nederland. Het doel was en is het vervullen van vele lieve wensen van ernstig zieke kinderen. Annemiek Kuijer vertelt over de liefste wens van haar dochtertje Eline. Zij kreeg in 2017 op vijfjarige leeftijd de diagnose 'acute leukemie'. De stichting vervulde de wens van Eline. Zij wilde heel graag met de prinsessen van studio 100 zingen! Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's