Vandaag Inside gemist? René van de Gijp begrijpt niets van hoge transfersom Calvin Bassey

Vandaag Inside gemist? René van de Gijp begrijpt niets van hoge transfersom Calvin Bassey

Woensdag 12 oktober 2022 om 23:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>René van de Gijp</em> begrijpt niets van hoge transfersom <em>Calvin Bassey</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René van der Gijp begrijpt niets van de hoge transfersom van Ajax-aankoop Calvin Bassey: "Hoe hoog moet je de lat leggen dan?!" Verbaasd blijft hij '24 miljoen' uitroepen. De heren van Vandaag Inside leggen het hem graag uit. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp begrijpt niets van de hoge transfersom van Ajax-aankoop Calvin Bassey: "Hoe hoog moet je de lat leggen dan?!" Verbaasd blijft hij '24 miljoen' uitroepen. De heren van Vandaag Inside leggen het hem graag uit.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's