Op1: Tamara van Ark geraakt door verhaal van dementie-patiënt Joop van Keulen

Op1: Tamara van Ark geraakt door verhaal van dementie-patiënt Joop van Keulen

Donderdag 13 oktober 2022 om 09:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Tamara van Ark geraakt door verhaal van dementie-patiënt <em>Joop van Keulen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In het derde kabinet Rutte was Tamara van Ark achtereenvolgens staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en minister voor Medische Zorg en Sport. Inmiddels heeft ze de Tweede Kamer achter zich gelaten en nu is Van Ark 'dementie-rapporteur'. In die rol hoort ze veel schrijnende en heftige verhalen. Het verhaal van dementie-patiënt Joop van Keulen raakte haar in het bijzonder: "Het verschil toen hij op de voetbal vertelde dat hij dementie heeft en het verschil toen iemand anders vertelde dat iemand kanker heeft." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Tamara van Ark geraakt door verhaal van dementie-patiënt Joop van Keulen

In het derde kabinet Rutte was Tamara van Ark achtereenvolgens staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en minister voor Medische Zorg en Sport. Inmiddels heeft ze de Tweede Kamer achter zich gelaten en nu is Van Ark 'dementie-rapporteur'. In die rol hoort ze veel schrijnende en heftige verhalen. Het verhaal van dementie-patiënt Joop van Keulen raakte haar in het bijzonder: "Het verschil toen hij op de voetbal vertelde dat hij dementie heeft en het verschil toen iemand anders vertelde dat iemand kanker heeft."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's