Excelsior-speler Redouan El Yaakoubi vertelt over stichting Durf te Dromen bij Op1

Excelsior-speler Redouan El Yaakoubi vertelt over stichting Durf te Dromen bij Op1

Donderdag 13 oktober 2022 om 09:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Excelsior-speler <em>Redouan El Yaakoubi</em> vertelt over stichting Durf te Dromen bij <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Redouan El Yaakoubi is niet alleen speler bij Eredivisionist Excelsior, maar heeft ook een eigen stichting opgericht: Durf te Dromen. Daarmee wil hij meer kansengelijkheid creëren onder jongeren. Carrie ten Napel ziet hoe de ogen van El Yaakoubi helemaal beginnen te twinkelen als het over zijn stichting gaat. De voetballer vertelt dat hij meer voldoening haalt uit dit werk dan uit een overwinning met Excelsior. "Wat mij vooral drijft is mijn moeder. [...] Zij heeft een hele moeilijke jeugd gehad." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Excelsior-speler Redouan El Yaakoubi vertelt over stichting Durf te Dromen bij Op1

Redouan El Yaakoubi is niet alleen speler bij Eredivisionist Excelsior, maar heeft ook een eigen stichting opgericht: Durf te Dromen. Daarmee wil hij meer kansengelijkheid creëren onder jongeren. Carrie ten Napel ziet hoe de ogen van El Yaakoubi helemaal beginnen te twinkelen als het over zijn stichting gaat. De voetballer vertelt dat hij meer voldoening haalt uit dit werk dan uit een overwinning met Excelsior. "Wat mij vooral drijft is mijn moeder. [...] Zij heeft een hele moeilijke jeugd gehad."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's