Vindt Ad Visser dat Bob Dylan moet stoppen met optreden? 'Dat is bullshit!'

Vindt Ad Visser dat Bob Dylan moet stoppen met optreden? 'Dat is bullshit!'

Donderdag 13 oktober 2022 om 08:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vindt <em>Ad Visser</em> dat Bob Dylan moet stoppen met optreden? 'Dat is <em>bullshit</em>!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De legendarische Amerikaanse singer-songwriter Bob Dylan is inmiddels 81 jaar, maar zondag en maandag staat hij nog 'gewoon' op het podium in de Ziggo Dome. In Op1 wordt de vraag gesteld of oude rockers er niet eens een eind aan moeten breien, maar daar is Ad Visser het absoluut niet mee eens. "Dat zeggen we toch ook niet tegen Harry Mulisch of Rembrandt! Dat is bullshit!" Volgens Visser worden veel oude muzikanten juist beter door hun levenservaring - hoewel de stem van Dylan al jaren niet meer geweldig is. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vindt Ad Visser dat Bob Dylan moet stoppen met optreden? 'Dat is bullshit!'

De legendarische Amerikaanse singer-songwriter Bob Dylan is inmiddels 81 jaar, maar zondag en maandag staat hij nog 'gewoon' op het podium in de Ziggo Dome. In Op1 wordt de vraag gesteld of oude rockers er niet eens een eind aan moeten breien, maar daar is Ad Visser het absoluut niet mee eens. "Dat zeggen we toch ook niet tegen Harry Mulisch of Rembrandt! Dat is bullshit!" Volgens Visser worden veel oude muzikanten juist beter door hun levenservaring - hoewel de stem van Dylan al jaren niet meer geweldig is.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's