Linda Hakeboom emotioneel in Het Perfecte Plaatje: ‘Blij dat ik weer iets kan doen’

Linda Hakeboom emotioneel in Het Perfecte Plaatje: ‘Blij dat ik weer iets kan doen’

Donderdag 13 oktober 2022 om 10:37

Linda Hakeboom is tijdens de opnames van Het Perfecte Plaatje net een paar maanden klaar met chemotherapie. Ze werd behandeld aan borstkanker, en na deze loodzware periode is de presentatrice dolgelukkig met haar deelname aan het programma. “Het is zo bijzonder om überhaupt weer iets te mogen doen. Ik word er een beetje emotioneel van”, vertelt Linda. “Ik mag weer meedoen aan het leven.”

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Linda Hakeboom emotioneel in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: ‘Blij dat ik weer iets kan doen’ Linda Hakeboom is tijdens de opnames van Het Perfecte Plaatje net een paar maanden klaar met chemotherapie. Ze werd behandeld aan borstkanker, en na deze loodzware periode is de presentatrice dolgelukkig met haar deelname aan het programma. “Het is zo bijzonder om überhaupt weer iets te mogen doen. Ik word er een beetje emotioneel van”, vertelt Linda. “Ik mag weer meedoen aan het leven.” Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte plaatje gemist? Wie gaat er naar huis in de eerste aflevering? Bekijk deze video » Zien: alle foto's van eerste week Het Perfecte Plaatje (video) Bekijk deze video »
TV :
Linda Hakeboom emotioneel in Het Perfecte Plaatje: ‘Blij dat ik weer iets kan doen’

Actuele video's

Meer actuele video's