Het Perfecte Plaatje: Maik de Boer in tranen door shoot met Bente Fokkens

Het Perfecte Plaatje: Maik de Boer in tranen door shoot met Bente Fokkens

Donderdag 13 oktober 2022 om 13:24

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje zorgde meteen voor heftige emoties bij Maik de Boer. De bekende deelnemers kregen de opdracht om een foto te maken die introvertie ademt. Maik mocht aan de slag met actrice Bente Fokkens en hij had het idee om met zwarte tape een kruis over haar mond te plakken. Als hij de foto's maakt vindt Maik het toch een stuk heftiger dan gedacht; de shoot raakt hem behoorlijk.

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Maik de Boer in tranen door shoot met Bente Fokkens Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje zorgde meteen voor heftige emoties bij Maik de Boer. De bekende deelnemers kregen de opdracht om een foto te maken die introvertie ademt. Maik mocht aan de slag met actrice Bente Fokkens en hij had het idee om met zwarte tape een kruis over haar mond te plakken. Als hij de foto's maakt vindt Maik het toch een stuk heftiger dan gedacht; de shoot raakt hem behoorlijk. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Het Perfecte Plaatje: Maik de Boer in tranen door shoot met Bente Fokkens

Actuele video's

Meer actuele video's