Diederik Jekel vertelt over bizar huwelijksaanzoek: 'Ze ging huilend de trap op'

Diederik Jekel vertelt over bizar huwelijksaanzoek: 'Ze ging huilend de trap op'

Donderdag 13 oktober 2022 om 09:38

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Diederik Jekel</em> vertelt over bizar huwelijksaanzoek: 'Ze ging huilend de trap op' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel heeft zijn vriendin Eline ten huwelijk gevraagd. Hij heeft werkelijk alles uit de kast getrokken voor zijn aanzoek, want Jekel bedacht een heuse escape room-achtige route door hun woonplaats Zaltbommel. Arjen Lubach concludeert teleurgesteld dat hij de lat veel te hoog heeft gelegd voor alle Nederlandse mannen, maar zelfs Jekel heeft een fout gemaakt: zijn vriendin heeft vreselijke hoogtevrees en moest desondanks een toren beklimmen. "Ze ging huilend de trap op," aldus Jekel. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Diederik Jekel vertelt over bizar huwelijksaanzoek: 'Ze ging huilend de trap op'

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel heeft zijn vriendin Eline ten huwelijk gevraagd. Hij heeft werkelijk alles uit de kast getrokken voor zijn aanzoek, want Jekel bedacht een heuse escape room-achtige route door hun woonplaats Zaltbommel. Arjen Lubach concludeert teleurgesteld dat hij de lat veel te hoog heeft gelegd voor alle Nederlandse mannen, maar zelfs Jekel heeft een fout gemaakt: zijn vriendin heeft vreselijke hoogtevrees en moest desondanks een toren beklimmen. "Ze ging huilend de trap op," aldus Jekel.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's