Arjen Lubach hekelt vlogfamilies: 'Met C bedoelen ze corona, niet chronisch aandachtstekort'

Arjen Lubach hekelt vlogfamilies: 'Met C bedoelen ze corona, niet chronisch aandachtstekort'

Donderdag 13 oktober 2022 om 09:28

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> hekelt vlogfamilies: 'Met C bedoelen ze corona, niet chronisch aandachtstekort' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Het is één van de vele ziekmakende trends op YouTube en social media: vlogfamilies. Hoog tijd voor Arjen Lubach om hier eens aandacht aan te besteden. Als voorbeeld heeft hij een boeketje families gekozen, die werkelijk hun hele leven op YouTube zetten. Eén van de families kan helaas niet naar de kerk omdat ze 'C' hebben. Lubach verduidelijkt: "Met C bedoelen ze corona, niet chronisch aandachtstekort." Hij laat zien dat het ontbreken van een geluidsman tot dramatische situaties leidt: "Wauw, zoveel krekels. Hier had haar man waarschijnlijk net een grap gemaakt!" Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach hekelt vlogfamilies: 'Met C bedoelen ze corona, niet chronisch aandachtstekort'

Het is één van de vele ziekmakende trends op YouTube en social media: vlogfamilies. Hoog tijd voor Arjen Lubach om hier eens aandacht aan te besteden. Als voorbeeld heeft hij een boeketje families gekozen, die werkelijk hun hele leven op YouTube zetten. Eén van de families kan helaas niet naar de kerk omdat ze 'C' hebben. Lubach verduidelijkt: "Met C bedoelen ze corona, niet chronisch aandachtstekort." Hij laat zien dat het ontbreken van een geluidsman tot dramatische situaties leidt: "Wauw, zoveel krekels. Hier had haar man waarschijnlijk net een grap gemaakt!"

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's