Arjen Lubach maakt nutteloze ochtend Frits Wester belachelijk: 'Ah, nog steeds niks!'

Arjen Lubach maakt nutteloze ochtend Frits Wester belachelijk: 'Ah, nog steeds niks!'

Donderdag 13 oktober 2022 om 09:20

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> maakt nutteloze ochtend <em>Frits Wester</em> belachelijk: 'Ah, nog steeds niks!' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Gisteren (woensdag 12 oktober) nodigde premier Mark Rutte een aantal boeren uit in het Catshuis voor een ontbijtje en een goed overleg. Uiteraard was politiek verslaggever Frits Wester van RTL van de partij; hij stond 's ochtends vroeg al voor het hek om verslag te doen. Helaas verstreken er twee uur zonder ook maar één nieuwtje - genoeg reden voor Arjen Lubach om de nutteloze ochtend van Wester compleet belachelijk te maken. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach maakt nutteloze ochtend Frits Wester belachelijk: 'Ah, nog steeds niks!'

Gisteren (woensdag 12 oktober) nodigde premier Mark Rutte een aantal boeren uit in het Catshuis voor een ontbijtje en een goed overleg. Uiteraard was politiek verslaggever Frits Wester van RTL van de partij; hij stond 's ochtends vroeg al voor het hek om verslag te doen. Helaas verstreken er twee uur zonder ook maar één nieuwtje - genoeg reden voor Arjen Lubach om de nutteloze ochtend van Wester compleet belachelijk te maken.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's