Sterren op het doek: deze BN’ers worden in nieuw seizoen geportretteerd

Sterren op het doek: deze BN’ers worden in nieuw seizoen geportretteerd

Donderdag 13 oktober 2022 om 16:43

Vanaf 29 oktober kun je kijken naar een nieuw seizoen van Sterren op het doek. In dit programma worden bekende Nederlanders door kunstenaars geportretteerd, in deze reeks komt onder anderen Snollebollekes-zanger Rob Kemps langs.

Lees verder onder de video.

<em>Sterren op het doek</em>: deze BN’ers worden in nieuw seizoen geportretteerd Vanaf 29 oktober kun je kijken naar een nieuw seizoen van Sterren op het doek. In dit programma worden bekende Nederlanders door kunstenaars geportretteerd, in deze reeks komt onder anderen Snollebollekes-zanger Rob Kemps langs. Lees verder onder de video. Ook John van den Heuvel en Ronald Koeman komen langsIn het nieuwe seizoen komen de volgende sterren langs om zich te laten naschilderen: Rob Kemps, Daphne Deckers, Carry Slee, John van den Heuvel, Ronald Koeman, Sinan Can, Annechien Steenhuizen en Monic Hendrickx. Als deze BN’s posteren voor het kunstwerk, krijgen ze ook scherpe vragen voorgeschoteld van Özcan Akyol. Bekijk alle geportretteerden van het nieuwe seizoen van Sterren op het doek hierboven. Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: 'Sywert van Lienden maakt Tjitske Reidinga aan het huilen' (video) Bekijk deze video »

Ook John van den Heuvel en Ronald Koeman komen langs
In het nieuwe seizoen komen de volgende sterren langs om zich te laten naschilderen: Rob Kemps, Daphne Deckers, Carry Slee, John van den Heuvel, Ronald Koeman, Sinan Can, Annechien Steenhuizen en Monic Hendrickx. Als deze BN’s posteren voor het kunstwerk, krijgen ze ook scherpe vragen voorgeschoteld van Özcan Akyol.

Bekijk alle geportretteerden van het nieuwe seizoen van Sterren op het doek hierboven.

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's